Happy birthday, abah..

Happy birthday, abah..

Hari ni, 19hb Februari, besday abah ke-50. Kitorg adik beradik sebut, dalam bahasa mudahnya JUBLI EMAS… ;p Abah x percaya yang dia dah 50. Huhuhu..

Abah blk rumah tengahari semlm lepas 2 minggu gi England ngan Itali. Pas da bagi2 souvenir sumer, baru terigt, 19hb besday abah. Kitorg nak bawak dia gi celebrate hari ni. Tapi sebab dia ada hal, jadi kitorg celebrate awal, malam semalam. Takde celebrate apapun. Cuma pergi makan2 family kat De’ Chiengmai Thai Seafood and Restaurant. Da lama tak pergi situ. Las pegi mase besday abah tahun 2005. Aku blanje guna gaji kerja kilang lepas SPM. ahahah… Kira dah lima tahun since last pergi situ.

Tapi tempat dia still tak berubah. Tetap cantik macam dulu. Dan waitress2 juga waiter2nya juga macam dulu, masih original Thai. Kalau sesapa nak pergi sana, restoran tu kat Sungai Buloh, arah nak ke hospital.

Gambar hakmilik Arco

De ChiengMai Thai Seafood Restaurant
No.34,Kampung Sentosa,
Batu 13, Sungai Buloh,
47000 Selangor D.E, Malaysia.
Tel : 03-6156-3225

Klik di sini untuk gmba2 sepanjang makan tadi.

Happy birthday abah! May Allah bless u always 😉


2 Replies to “Happy birthday, abah..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: