Cinema Online Contest

Cinema Online Contest

Aduh! Aku terlupa baru-baru ni aku ada masuk contest kat Cinema Online. Saje je la masuk. Kot-kot kalau dapat saguhati pun, dapat lah tiket free. Hehe. Aku masuk contest yang untuk filem Killer Elite. Lepas tu, ada sekali tu aku check, result dia tak keluar lagi.

Lepas tu, hari ni tergerak hati nak check. Aku pun bukak la. Sekali…

Aku menang saguhati... haha

Kiranya, kalau ikut, dapat lah 2 tiket free dari diorang ni. Sekali aku check lagi…

p/s: Abaikan gambar ala-ala seksi di sebelah kiri. Tu iklan filem Twilight: Breaking Dawn..huhu

Redemption 10-14 Oktober. Hari ni dah 23/24 Oktober. Melepas 2 tiket wayang free. Takde rezeki. Huhu.

Jadinya, moral entri kali ni, kalau dah masuk apa-apa contest tu, buatlah follow up. Bila dah tarikh tutup tu, tengok2lah bila keputusan dia keluar. Kalau tak melepasss… ;p

2 Replies to “Cinema Online Contest”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: