Grand Palace - 281211

Alhamdulillah, akhirnya racangan dan impian aku untuk berbackpacking ke Thailand berjalan lancar. Dah seminggu lebih sejak aku kembali ke Malaysia, tapi baru hari ni nak update blog sebab aku agak sibuk dengan macam-macam perkara, terutamanya untuk majlis penerimaan masuk aku sebagai peguambela dan peguamcara yang dah pun berlangsung dengan jayanya semalam. Alhamdulillah sekali lagi. ­čÖé

Aku ke Thailand dari 23 Disember 2011 [Jumaat] dan tiba semula di Malaysia 29 Disember 2011 [Khamis]. Memang satu perjalanan yang tak dapat aku lupakan. Kalau korang tanya aku, aku nak ke Thailand lagi tak, jawapan aku adalah YA! Sebab Thailand ada banyak sangat perkara dan tempat yang menarik, dan jujurnya, banyak lagi tempat aku nak explore, tapi sebab kekangan masa, aku kena singkatkan trip aku. Paling ralat, aku tak sempat ke Chiang Mai pada trip ni sebagaimana dirancang. Tapi, tetap bersyukur sebab tak jadi ke Chiang Mai, tapi aku ada lebih masa di Bangkok.

Apa-apapun insyaAllah dalam masa terdekat ni, aku akan update travelog aku ke Thailand dan pada masa yang sama, kumpul kudrat untuk siapkan travelog Medan aku. Heee. Stay tuned!

[updated: Sneak Preview]

Author

We are Khai and Amira, Malaysian travel bloggers behind Kaki Jalans. Our travels have taken us to almost all the countries in Asean and several countries in Europe. We are still actively travelling and adding to this list.

6 Comments

  1. Pingback: Backpacking Trip to Thailand: Sneak Preview | The Best Things in Life…

  2. Pingback: Entri dari Bangkok, Thailand | The Best Things in Life…

  3. Oh my, i finally found a local travel blog in wordpress. Gonna read all the post later especially on ur travelogue!

    • Hi Zara AB!

      Thanks for visiting my blog. Quite busy lately, so there are some entries lining up to be published. Hehe. Nevertheless, rest assured I will write the entries ASAP, before I forget all the details. ;p

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.