Called and Admitted to the Malaysian Bar

Called and Admitted to the Malaysian Bar

Syukur alhamdulillah… Lepas je aku balik ke Malaysia 29/12/11, aku agak sibuk dengan preparation untuk Long Call ceremony aku. Terkejar-kejar ke sana sini. Dan akhirnya, 6/1/12, aku selamat diterimamasuk dan didaftaraikan sebagai Peguambela dan Peguamcara Mahkamah Tinggi Malaya. Lepas setahun foundation, 4 tahun Bachelor Degree dan 9 bulan sebagai pelatih-dalam-kamar, akhirnya selamat jua. Syukur…

With parents at the Malacca High Court...

8 Replies to “Called and Admitted to the Malaysian Bar”

        1. Loyar buruk sikit2 takpe kot bro. Haha.

          Tapi, kerja bidang ni kurang best la. Haha. I mean, I really miss my student’s life which ended in 2010. Boleh enjoy2, relax, laidback attitude je smua org. Kalau stress pun, because of the exam. Now…? Haha.

          Nasib baik ley jalan2. Time jalan2 jelah masa utk lupakan pasal workloads.. haha

    1. thanks!! hehe. takpe jangan seram2. and tempat kerja pun don’t worry. sebab ada byk firms kat luar sana. The most important thing is to choose what do you LOVE to do i.e. general litigation, criminal litigation, civil litigation, conveyancing or etc and to choose the right firm. Don’t think about the pay first because the pay will be increased as you are working. Lagipun, gaji besar tanggungjawab pun besar tau. Hehe. But if in KL, it would be around RM 3k to RM 4k, so if it is lesser than that, don’t go for it otherwise you will be underpaid. Good luck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: