The Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Awards 2013

The Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Awards 2013

Blue Lagoon, Port Dickson, Malaysia...
Blue Lagoon, Port Dickson, Malaysia…

[STICKY POST – ENGLISH VERSION BELOW]

Terima kasih sebab sudi baca blog aku, sudi ikut dan sudi komen dalam blog ni. Harap korang semua enjoy baca blog ni dan dapat maklumat bermanfaat tentang sesuatu destinasi yang dah aku dan kawan-kawan pergi secara backpacking.

Aku nak mintak tolong korang yang baca blog ni, blog ni tercalon dalam 2 kategori untuk the Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Awards 2013 iaitu kategori Tourism Travel Blog dan Social Media Tourism Blog of The Year.

Kalau korang rasa blog ni layak untuk dapat undian korang untuk mana-mana kategori, sila klik link kat bawah untuk mengundi.

Cara mengundi senang je. Lepas dah klik link di atas, kalau korang belum daftar, sila klik Register. Kalau ada akaun Facebook, korang tak payah register, tapi klik Login with Facebook.

Lepas tu, cari URL blog ni, http://kairulizwan.wordpress.com dalam senarai yang ada dan klik VOTE. Itu je! Senang kan?

Terima kasih atas setiap undian korang. Undian ditutup pada hari Jumaat, 22 Februari 2013. Jadi, undi selagi boleh. Dan terima kasih sekali lagi! Love y’all!

===

Dear readers,

Thank you for reading this blog and for liking all the posts and photos published in this blog. I do hope that you enjoy all the entries and photos that I’ve been putting in the blog all this while. 🙂

I need a lil’ bit of your favour, dear readers. This blog has been nominated for 2 categories in the upcoming Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Awards 2013. The 2 categories are Tourism Travel Blog and Social Media Tourism Blog of The Year.

If you think that this blog deserves the award, kindly vote for this blog by clicking on the following links:

It is very easy and simple to vote. To vote for this blog, after you have clicked the above links, kindly click ‘Register‘ if you have not registered or click ‘Login with Facebook‘ if you have a Facebook account.

Next, find the link of this blog [http://kairulizwan.wordpress.com] in the list of nominees and click the ‘VOTE’ button. That’s it! That’s all you need to vote for this blog. Simple isn’t it? 😉

Anyways, thanks for all your votes. Voting ends Friday, 22nd February 2013 [Malaysia time- GMT +8]. So, please vote as many as you can. Again, thank you very much. And love y’all!

4 Replies to “The Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Awards 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: