To Travel Is To Learn & Discover – Snippets

To Travel Is To Learn & Discover – Snippets

Lama aku tak update blog ni. Agak sibuk kebelakangan ni. Dan ada beberapa perkembangan terbaru tentang hidup aku, jadi agak sibuk nak sort out certain things.

Dan banyak lagi travelog tertangguh ni. Cambodia-Vietnam, Kota Kinabalu…

Apapun, aku baru balik dari solo backpacking trip selama seminggu lebih. Trip yang penuh cabaran, pengalaman, pahit dan manis. Looking forward untuk long journey lagi, sebab masa tu baru terasa cabaran masa travel.

No one realizes how beautiful it is to travel until he comes home and rests his head on his old, familiar pillow – Lin Yutang 

The traveler sees what he sees, the tourist sees what he has come to see – Gilbert K. Chesterton 

One travels more usefully when alone, because he reflects more – Thomas Jefferson 

Enjoy the snippets! 😉

-All photos are copyrighted and shall be credited.

Blog entry soon… lepas dah habis semua yang tertanggguh. Hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: