I am feeling a bit generous today.

There are two (2) mementos from Brunei Darussalam which I would like to give as gifts to my readers. Though it is not something that expensive, but it is a sign of appreciation from me for all the supports all this while. So, to be in the lineup for the giveaway:

  • You have to have an address in Malaysia. (Sorry for those living outside Malaysia. Your turn will come up soon!)
  • Answer this trivia question:
  • What is the new colour for the Western Line public bus in Brunei?
  • You can choose either to answer in the comment section, in the blog’s Facebook page or by email to contactus [at] kairulizwan.com.
  • The last date for consideration is on 22 April 2014.
  • 2 lucky readers will be chosen and the mementos will be sent via snail mail after 22 April 2014.

That’s all! Thanks!

The new colour for Sothern Line is grey. What is the new colour for Western Line? 😉

Ada dua (2) memento dari Brunei Darussalam yang aku nak hadiahkan kat korang ni.  Walaupun tak seberapa, tapi rasa nak bagi jugak. Hehe.

Caranya:

  • Mesti ada alamat kat Malaysia. (Yang duduk luar Malaysia, minta maaf dulu ya? Nanti, insyaAllah satu hari nanti!)
  • Jawab soalan trivia kat bawah:
  • “Apa warna baru untuk bas awam Laluan Barat di Brunei?”
  • Korang boleh pilih nak jawab dengan komen dalam blog ni ke, dalam Facebook page blog ni ke atau hantar guna emel ke contactus [at] kairulizwan.com.
  • Tarikh akhir untuk giveaway ni 22 April 2014.
  • 2 pembaca bertuah akan dipilih dan memento tu aku akan poskan lepas 22 April 2014.

Itu je… Terima kasih! 

Author

We are Khai and Amira, Malaysian travel bloggers behind Kaki Jalans. Our travels have taken us to almost all the countries in Asean and several countries in Europe. We are still actively travelling and adding to this list.

15 Comments

    • Hahaha. Yang kelakarnya, punyalah saya google magenta tu. Hehehe.

      Btw, laju akak!! Lol. Kita tengok nanti! 😉

    • Merah remia tu macam mana warna dia bro? Remia macam ungu kan? Merah ungu? Haha. Camne eh tuuu.

      • Macam tak boleh menang je ni! Doc and Hidayah dah jawab betul dah tue. Hahaha. Sila tambah giveaway ek. At least first 5 ke. Hahaha. Nampak tak request tue! Sila tutup cepat2. Xyah tunggu 22nd April. 😀

        • Hahaha.

          Asalnya buat 22 April sebab takut takada sambutan langsung. Kihkihkih..

          Nampak gaya kena guna cari lucky draw ni, tulis nama dalam kertas, lepas tu goncang2, lepas tu pilih. Hahaha

  1. Pingback: Giveaway #1: Results | The Best Things in Life

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.